კულინარია

კარტოფილი სოკოთი, არაჟნითა და მწვანე ხახვით

№17

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 06.05, 2021 წელი

კარტოფილი სოკოთი
დაკოპირებულია

გემრიელი რეცეპტები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 6 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 500 გრა­მი სო­კო, 4 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 3 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი მდნა­რი ყვე­ლი, 1 კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი, ყვი­თ­ე­ლი ყვა­ვ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი კი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში, კა­ნ­ი­ა­ნ­ად. და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, ნი­ო­რი და სო­კო მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში, რო­დ­ე­ს­აც სო­კო და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი კა­რ­გ­ად და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა და ფერს შე­ი­ც­ვ­ლ­ის, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, სუ­ნ­ე­ლ­ე­ბი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, შე­მ­დ­ეგ – არ­ა­ჟ­ა­ნი და მდნა­რი ყვე­ლი, კა­რ­გ­ად ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ, გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 2-3 წუ­თი და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით. გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, გა­ჭ­ე­რ­ით შუ­ა­ზე და და­ა­ლ­ა­გ­ეთ თე­ფ­შ­ზე. შე­მ­ო­დ­ან მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი სო­კო და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი