კულინარია

შემწვარი ბრინჯი და ბოსტნეული (სამარხვო)

№15

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 21.04, 2021 წელი

შემწვარი ბრინჯი და
ბოსტნეული
დაკოპირებულია

გემრიელი სამარხვო მენიუ „თბილისლებისგან“ 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 100 გრა­მი ბრი­ნ­ჯი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი თა­ვი ხა­ხ­ვი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი წი­თ­ე­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი, მო­ზ­რ­დ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლ­ოს ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის კო­ვ­ზი კო­რ­ი­ა­ნ­დ­რი, ტკბი­ლი წი­წ­ა­კა, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის კო­ვ­ზი მუ­ს­კ­ა­ტ­ის კა­კ­ა­ლი, სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა პი­ლ­პ­ი­ლი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, კი­დ­ევ უფ­რო ცო­ტა შა­ქ­ა­რი, 250 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი, მწვა­ნ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხა­ხ­ვი, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და სტა­ფ­ი­ლო და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად. ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით ზე­თი და კა­რ­გ­ად გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ. მო­შ­უ­შ­ეთ მა­ს­ზე ჯერ ხა­ხ­ვი, შე­მ­დ­ეგ, მა­ს­თ­ან ერ­თ­ად, და­ნ­ა­რ­ჩ­ე­ნი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­იც. შე­უ­რ­ი­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ო­რი და აუ­რ­ი­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, აუ­რ­ი­ეთ და ჩა­შ­უ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ პი­ლ­პ­ი­ლ­ის ნა­ზ­ა­ვი, მუ­ს­კ­ა­ტ­ის კა­კ­ა­ლი, კო­რ­ი­ა­ნ­დ­რი, მა­რ­ი­ლი, შა­ქ­ა­რი, წიწაკა და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ. ზე­მ­ო­დ­ან თა­ნ­ა­ბ­არ ფე­ნ­ად მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ბრი­ნ­ჯი. და­ა­ს­ხ­ით მდუ­ღ­ა­რე. მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე, ხა­რ­შ­ეთ 25 წუ­თი და მობრაწეთ. ბო­ლ­ოს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭრ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი