კულინარია

ცივი წვნიანი შებოლილი თევზით

№32

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.08

ცივი წვნიანი
დაკოპირებულია

თევზის წვნიანის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი

🔸 1 ცა­ლი მჟა­ვე ვა­შ­ლი

🔸 1 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი კი­ტ­რი

🔸 500 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი იო­გ­უ­რ­ტი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი

🔸 1 კო­ნა კა­მა ან ცე­რ­ე­ცო

🔸 200 გრა­მი შე­ბ­ო­ლ­ი­ლი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­რი ლი­მ­ო­ნი

🔸 მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით მსხვი­ლ­ად. ნი­ო­რი გა­ს­რ­ი­ს­ეთ. და­ა­ს­ხ­ით ზე­თი და ოდ­ნ­ავ მო­შ­უ­შ­ეთ. სა­მი მე­ო­თ­ხ­ე­დი კი­ტ­რი მსხვი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ვა­შ­ლი გა­თ­ა­ლ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით მსხვი­ლ­ად. ბლე­ნ­დ­ე­რ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მო­შ­უ­შ­უ­ლი ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი, და­ჭ­რ­ი­ლი ვა­შ­ლის ნაწილი, კი­ტ­რი, ორი-სა­მი ტო­ტი კა­მა, იო­გ­უ­რ­ტი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი ვა­შ­ლი და კი­ტ­რი და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. მო­ა­ს­ხ­ით ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ცო­ტა ლი­მ­ო­ნ­ის ცე­დ­რა. ას­ე­ვე შე­უ­რ­ი­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა. თე­ვ­ზი ხე­ლ­ით და­ა­ნ­ა­წ­ე­ვ­რ­ეთ და შე­უ­რ­ი­ეთ ვა­შ­ლ­სა და კიტრს. შემდეგ კი მოათავსეთ დაბლენდერებულ მასაში.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №38

19-25 სექტემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

მიხეილ ცაგარელი

კვირის პროგნოზი 19 – 25 სექტემბერი