კულინარია

წიწიბურას წვნიანი ხორცის გუფთებით

№22

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 06.06, 2022 წელი

წიწიბურას წვნიანი ხორცით
დაკოპირებულია

წიწიბურას წვნიანის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

გუ­ფ­თ­ე­ბ­ი­ს­თ­ვ­ის – 500 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ფა­რ­ში, 100 გრა­მი ხა­ხ­ვი, 1 კვე­რ­ც­ხი, მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

წვნი­ა­ნი – 2 ლი­ტ­რი წყა­ლი, 120 გრა­მი ხა­ხ­ვი, 120 გრა­მი სტა­ფ­ი­ლო, 200 გრა­მი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მა­რ­ი­ლი, პილპილი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წი­წ­ი­ბ­უ­რა.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ფა­რ­შ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ და­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ე­ბ­უ­ლი ხა­ხ­ვი, ერ­თი კვე­რ­ც­ხი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი და გა­ა­კ­ე­თ­ეთ 12-15 ცა­ლი ბუ­რ­თ­უ­ლა.

გა­ა­ს­უ­ფ­თ­ა­ვ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი, გა­ხ­ე­ხ­ეთ სტა­ფ­ი­ლო და გა­თ­ა­ლ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი. ხა­ხ­ვი და სტა­ფ­ი­ლო მო­შ­უ­შ­ეთ 4 სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ზე­თ­ში.

მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლ­ში ჩა­ყ­ა­რ­ეთ კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მო­შ­უ­შ­უ­ლი სტა­ფ­ი­ლო ხა­ხ­ვ­ით. რო­გ­ო­რც კი ად­უ­ღ­დ­ე­ბა, ნელ ნე­ლა ჩა­ყ­ა­რ­ეთ გუ­ფ­თ­ე­ბი. ხა­რ­შ­ვ­ი­ს­ას მა­ლ­ე­ვე ჩა­ყ­ა­რ­ეთ წი­წ­ი­ბ­უ­რა. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი რომ მო­ი­ხ­ა­რ­შ­ე­ბა, თქვე­ნი წვნი­ა­ნი მზა­დ­აა. სულ ბო­ლ­ოს უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი