კულინარია

თევზი ნიგვზისა და ძმრის სოუსში

№28

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 18.07, 2022 წელი

თეგვზი ნიგვზით
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ თევზი ნიგვზისა და ძმრის სოუსში.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 800 გრა­მი ორ­ა­გ­უ­ლი

🔸 2 და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი

🔸 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის ჭი­ქა ძმა­რი

🔸 1,5 ჩა­ის ჭი­ქა წყა­ლი

🔸 1 ჭი­ქა გა­ტ­ა­რ­ე­ბ­უ­ლი ნი­გ­ო­ზი

🔸 1 კო­ნა ქი­ნ­ძი

🔸 3 კბი­ლი ნი­ო­რი

🔸 1 მუ­ჭი ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი

🔸 და­ღ­ე­რ­ღ­ი­ლი წი­წ­ა­კა, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი და მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ორ­ა­გ­უ­ლი და­ჭ­ე­რ­ით და გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ. მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყალს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, ხა­ხ­ვი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი და ხა­რ­შ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ი­დ­ან 8 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

სო­უ­ს­ის მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბა: ძმა­რი, წყა­ლი, გა­ტ­ა­რ­ე­ბ­უ­ლი ნი­გ­ო­ზი, და­ნ­ა­ყ­ი­ლი ნი­ო­რი, და­ჭ­რ­ი­ლი ქი­ნ­ძი, პა­ტ­ა­რა თა­ვი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი კა­რ­გ­ად გა­დ­ა­უ­რ­ი­ეთ. წა­მ­ო­ა­დ­უ­ღ­ეთ და შე­ა­გ­ე­მ­ეთ და­ღ­ე­რ­ღ­ი­ლი წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კ­ი­თა და მა­რ­ი­ლ­ით. მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი ნი­გ­ვ­ზ­ის სო­უ­სი მო­ა­ს­ხ­ით მო­ხ­ა­რ­შ­ულ თევზს და ზე­მ­ო­დ­ან ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ.

გემრიელად მიირთვით!


მსგავსი სიახლეები

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი