თევზი ყაბაყითა და სტაფილოთი
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 10.06, 2022 წელი
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸 4 ნაჭერი ორაგულის ფილე
🔸 2 ცალი ყაბაყი
🔸 2 ცალი სტაფილო
🔸 1 ცალი ლიმონი
🔸 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
🔸 მარილი და პილპილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი 👩🍳
სტაფილო და ყაბაყი დაჭერით თხლად ბოსტნეულის სპეციალური სათლელით. ბოსტნეული გადაანაწილეთ ოთხ პერგამენტის ფურცელზე და მოასხით ზეითუნის ზეთი. თითოეულზე მოათავსეთ ორაგულის ფილე, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, დაალაგეთ ლიმონის ნაჭრები, გადაახვიეთ პერგამენტში და გადაიტანეთ ღუმელის ფირფიტაზე. აცხვეთ წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, დაახლოებით, 20 წუთის განმავლობაში.
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან