კულინარია

თევზი ყაბაყითა და სტაფილოთი

№22

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 10.06, 2022 წელი

თევზი ყაბაყითა და
სტაფილოთი
დაკოპირებულია

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 

🔸 4 ნა­ჭ­ე­რი ორ­ა­გ­უ­ლ­ის ფი­ლე

🔸 2 ცა­ლი ყა­ბ­ა­ყი

🔸 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო

🔸 1 ცა­ლი ლი­მ­ო­ნი

🔸 2 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი

🔸 მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

სტა­ფ­ი­ლო და ყა­ბ­ა­ყი და­ჭ­ე­რ­ით თხლად ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის სპე­ც­ი­ა­ლ­უ­რი სა­თ­ლ­ე­ლ­ით. ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი გა­დ­ა­ა­ნ­ა­წ­ი­ლ­ეთ ოთხ პე­რ­გ­ა­მ­ე­ნ­ტ­ის ფუ­რ­ც­ე­ლ­ზე და მო­ა­ს­ხ­ით ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი. თი­თ­ო­ე­უ­ლ­ზე მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ორ­ა­გ­უ­ლ­ის ფი­ლე, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი, და­ა­ლ­ა­გ­ეთ ლი­მ­ო­ნ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ პე­რ­გ­ა­მ­ე­ნ­ტ­ში და გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ის ფი­რ­ფ­ი­ტ­ა­ზე. აც­ხ­ვ­ეთ წი­ნ­ა­ს­წ­არ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ხ­უ­რ­ე­ბ­ულ ღუ­მ­ე­ლ­ში, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №19

6-12 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი