კულინარია

თევზის სალათა

№21

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 31.05, 2022 წელი

თევზის სალათა
დაკოპირებულია

გემრიელი თევზის სალათის  რეცეპტი "თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 ერ­თი ქი­ლა უფხო შპრო­ტ­ის კო­ნ­ს­ე­რ­ვი

🔸 ერ­თი ცა­ლი კი­ტ­რი

🔸 80 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი

🔸 2 კვე­რ­ც­ხი

🔸 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, ცო­ტა მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, შავი პილპილი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

კვე­რ­ც­ხი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ, კი­ტ­რი გა­თ­ა­ლ­ეთ და წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, მსხვი­ლ­კ­ბ­ი­ლა სა­ხ­ე­ხ­ზე გა­ხ­ე­ხ­ეთ მა­გ­ა­რი ყვე­ლი. გა­ხ­ე­ხ­ეთ კვე­რ­ც­ხ­ით. შპრო­ტი გა­ს­რ­ი­ს­ეთ ჩა­ნ­გ­ლ­ით. ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ კა­რ­გ­ად, შე­ა­შ­რ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად. ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თა­ს­ში. მო­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და აუ­რ­ი­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მსხვი­ლ­ად და­ფ­ქ­უ­ლი შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი