კულინარია

ყველის წვნიანი ქათმის ფილეთი

№28

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 30.07, 2021 წელი

ყველის წვნიანი
დაკოპირებულია

გემრიელი, ნოყიერი და სასარგებლო რეცეპტი „თბილისელებისგან“.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 4 ნა­ჭ­ე­რი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 5 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი

🔸 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი

🔸 4 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი

🔸 6 ცა­ლი შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ა­ლი

🔸 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო

🔸 150 გრა­მი გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი უმ­ა­რ­ი­ლო ყვე­ლი

🔸 20 გრა­მი კა­რ­ა­ქი

🔸 1 კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, წიწაკა.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:

ქა­თ­მ­ის ფი­ლე მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. დუ­ღ­ი­ლს რომ და­ი­წ­ყ­ე­ბს, ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი და და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი. ად­უ­ღ­ეთ 20 წუ­თი და შე­მ­დ­ეგ, ამ­ო­ა­ლ­ა­გ­ეთ ხო­რ­ცი ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე.

და­ჭ­ე­რ­ით კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი. ჩა­ყ­ა­რ­ეთ ფი­ლ­ეს ნა­ხ­ა­რში ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში და ხა­რ­შ­ეთ 5-7 წუ­თი. მო­შ­უ­შ­ეთ ალ­ყა-ალ­ყა და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი კა­რ­ა­ქ­ში, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში და ხა­რ­შ­ეთ კი­დ­ევ 5-7 წუ­თი.

და­ჭ­ე­რ­ით ფი­ლე კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში. და­ტ­ო­ვ­ეთ ცე­ც­ხ­ლ­ზე 3 წუ­თი. ბო­ლ­ოს და­ა­მ­ა­ტ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი და წი­წ­ა­კა. ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან.

სუ­ფ­რ­ა­ს­თ­ან მი­ტ­ა­ნ­ა­მ­დე მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი.

გემრიელად მირითვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი