კულინარია

კომბოსტოსა და კიბორჩხალას ჩხირების სალათა

№23

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.06, 2021 წელი

კომბოსტოსა და
კიბორჩხალას ჩხირების
სალათა
დაკოპირებულია

გემრიელი რეცეპტები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 240 გრა­მი კი­ბ­ო­რ­ჩ­ხ­ა­ლ­ას ჩხი­რ­ე­ბი, 300 გრა­მი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო, 1 ქი­ლა სი­მ­ი­ნ­დ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი, 2 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 1 შე­კ­ვ­რა მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: და­ჭ­ე­რ­ით კი­ბ­ო­რ­ჩ­ხ­ა­ლ­ას ჩხი­რ­ე­ბი პა­ტ­ა­რა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, კო­მ­ბ­ო­ს­ტო – თხლად და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი. აუ­რ­ი­ეთ. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 5 წუ­თი. შე­მ­დ­ეგ, გა­წ­უ­რ­ეთ და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სი­მ­ი­ნ­დ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი, კი­ბ­ო­რ­ჩ­ხ­ა­ლა, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი