კულინარია

გულიაში პოლონურად

№19

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.05, 2022 წელი

გულიაში პოლონურად
დაკოპირებულია

გემრიელი გულიაშის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 300 გრა­მი კრა­კ­ო­ვ­უ­ლი ძე­ხ­ვი

🔸 150 გრა­მი ბე­კ­ო­ნი

🔸 500 გრა­მი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო

🔸 200 გრა­მი და­მ­წ­ნ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი

🔸 და­ჭ­რ­ი­ლი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო

🔸 100 გრა­მი ხა­ხ­ვი

🔸 150 გრა­მი სტა­ფ­ი­ლო, სა­მი გრა­მი ტკბი­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 30 გრა­მი ზე­თი

🔸 70 გრა­მი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა

🔸 50 გრა­მი შა­ვი ქლი­ა­ვი

🔸 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი თე­თ­რი, მშრა­ლი ღვი­ნო, მწვანილი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ხა­ხ­ვი და კო­მ­ბ­ო­ს­ტო და­ჭ­ე­რ­ით წვრი­ლ­ად, ბე­კ­ო­ნი და ძე­ხ­ვი – კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ქლი­ა­ვი მხო­ლ­ოდ შუ­ა­ში გა­ჭ­ე­რ­ით. სტა­ფ­ი­ლო გა­ხ­ე­ხ­ეთ. ღრმა ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით ზე­თი და მო­შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვი და სტა­ფ­ი­ლო. შე­მ­დ­ეგ და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ძე­ხ­ვი, ბე­კ­ო­ნი და ყვე­ლა და­ნ­ა­რ­ჩ­ე­ნი ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი და და­ა­ს­ხ­ით ღვი­ნო. აუ­რ­ი­ეთ ორ-სა­მ­ჯ­ერ და ჩა­შ­უ­შ­ეთ. სულ ბო­ლ­ოს კი, უკ­ვე თე­ფ­შ­ე­ბ­ზე რომ ამ­ო­ი­ღ­ე­ბთ, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მსხვი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი