გულიაში პოლონურად
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.05, 2022 წელი
გემრიელი გულიაშის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸 300 გრამი კრაკოვული ძეხვი
🔸 150 გრამი ბეკონი
🔸 500 გრამი კომბოსტო
🔸 200 გრამი დამწნილებული
🔸 დაჭრილი კომბოსტო
🔸 100 გრამი ხახვი
🔸 150 გრამი სტაფილო, სამი გრამი ტკბილი წიწაკა
🔸 30 გრამი ზეთი
🔸 70 გრამი ტომატ-პასტა
🔸 50 გრამი შავი ქლიავი
🔸 200 მილილიტრი თეთრი, მშრალი ღვინო, მწვანილი.
მომზადების წესი 👩🍳
ხახვი და კომბოსტო დაჭერით წვრილად, ბეკონი და ძეხვი – კუბიკებად. ქლიავი მხოლოდ შუაში გაჭერით. სტაფილო გახეხეთ. ღრმა ტაფაზე დაასხით ზეთი და მოშუშეთ ხახვი და სტაფილო. შემდეგ დაუმატეთ ძეხვი, ბეკონი და ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი და დაასხით ღვინო. აურიეთ ორ-სამჯერ და ჩაშუშეთ. სულ ბოლოს კი, უკვე თეფშებზე რომ ამოიღებთ, მოაყარეთ მსხვილად დაჭრილი მწვანილი.
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან