კულინარია

გა­ნ­ს­ხ­ვ­ა­ვ­ე­ბ­უ­ლი ჩე­ბ­უ­რ­ე­კი

№8

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 02.03, 2021 წელი

განსხვავებული ჩებურეკი
დაკოპირებულია

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: ცო­მი, 200 გრამი ფარში, 1 თავი ხახვი, 210 გრა­მი ფქვი­ლი, 2 კვე­რ­ც­ხი, 2,5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი. ცოტა კამა, ქინძი, მწვანე ხახვი, 60 გრა­მი ყვე­ლი – ზე­მ­ო­დ­ან მო­ს­ა­ყ­რ­ე­ლ­ად.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გა­ც­რ­ილ ფქვილს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ 1 კვე­რ­ც­ხი და ას­რ­ი­ს­ეთ ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ზე­თი და ის­ევ აზ­ი­ლ­ეთ. ნელ-ნე­ლა ჩა­ა­ს­ხ­ით წყა­ლი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და მო­ზი­ლ­ეთ ცო­მი. უნ­და იყ­ოს რბი­ლი და ერ­თ­გ­ვ­ა­რ­ო­ვ­ა­ნი. შე­ა­ხ­ვ­ი­ეთ ცო­მი ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნ­ში და ერ­თი სა­ა­თ­ით მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში.

ფა­რ­შ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, შე­მ­დ­ეგ – და­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ე­ბ­უ­ლი კა­მა და ქი­ნ­ძი, ცო­ტა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი. კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ და ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­ი­ის სო­უ­სი.

ცო­მი გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ თხლად, ბლი­ნ­ი­ვ­ით. მრგვა­ლი უნ­და იყ­ოს, 10 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რ­ის დი­ა­მ­ე­ტ­რ­ის.

ცალ მხა­რ­ეს და­ა­დ­ეთ ერ­თი კო­ვ­ზი ფა­რ­ში. გა­დ­ა­კ­ე­ც­ეთ და ჩა­ნ­გ­ლ­ით ნა­პ­ი­რ­ე­ბი და­უ­ფ­ი­ქ­ს­ი­რ­ეთ.

და­ა­ლ­ა­გ­ეთ ჩე­ბ­უ­რ­ე­კ­ე­ბი გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე. ზე­დ­ა­პ­ი­რ­ზე წა­უ­ს­ვ­ით კა­რ­გ­ად გა­თ­ქ­ვ­ე­ფ­ი­ლი კვე­რ­ც­ხი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 200 გრა­დ­უ­ს­ზე, 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

მი­ი­რ­თ­ვ­ით ტო­მ­ატ-პა­ს­ტ­ა­ს­თ­ან ერ­თ­ად. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, მო­ა­ყ­ა­რ­ოთ და­ჭ­რ­ი­ლი ოხრახუში.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი