კულინარია

არომატული კერძი თევზით

№19

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 18.05, 2022 წელი

არომატული კერძი თევზით
დაკოპირებულია

თევზის გემრიელი კერძი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 8 ნა­ჭ­ე­რი რუ­ხი პუ­რი

🔸 200 გრა­მი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე (ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ე­რი თე­თ­რი თე­ვ­ზ­ის)

🔸 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 80 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი

🔸 მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

სო­უ­სი: 2 კვე­რ­ც­ხი, 40 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი (20%-ია­ნი), 3 ტო­ტი ტა­რ­ხ­უ­ნა, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ორ­ე­გ­ა­ნო, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

თე­ვ­ზ­ის ფი­ლ­ე­ს­გ­ან გა­ა­კ­ე­თ­ეთ ფა­რ­ში. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ. ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. და­ჭ­ე­რ­ით პუ­რი, ჩა­მ­ო­ა­ჭ­ე­რ­ით ქე­რ­ქი და ნა­ჭ­რ­ე­ბი სა­თ­ი­თ­ა­ოდ გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ. აი­ღ­ეთ კე­ქ­ს­ის ფო­რ­მ­ე­ბი. წა­უ­ს­ვ­ით ზე­თი და ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ მა­ს­ში გა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ე­ბ­უ­ლი პუ­რ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი.

მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: ტა­რ­ხ­უ­ნ­ას მო­ა­შ­ო­რ­ეთ მა­გ­ა­რი ნა­წ­ი­ლ­ე­ბი. ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ ორი კვერცხი, ჩა­ყ­ა­რ­ეთ მა­ს­ში და­ჭ­რ­ი­ლი ტა­რ­ხ­უ­ნა, ორ­ე­გ­ა­ნო, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ნა­ღ­ე­ბი და აუ­რ­ი­ეთ ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად. ყვე­ლი გა­ხ­ე­ხ­ეთ. ფო­რ­მ­ე­ბ­ის ძი­რ­ში ჩა­ფ­ე­ნ­ილ პუ­რ­ზე მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თე­ვ­ზ­ის ფა­რ­ში. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა. მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ყვე­ლი. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე, 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი