კულინარია

ტაფამწვარი თევზით

№39

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 05.10, 2022 წელი

ტაფამწვარი თევზით
დაკოპირებულია

გემრიელი თევზის ტაფამწვარის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 2 კვე­რ­ც­ხი

🔸 50 მი­ლ­ი­ლ­ტ­რი რძე

🔸 100 გრა­მი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე

🔸 7 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი

🔸 50 გრა­მი ყვე­ლი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი

🔸 მა­რ­ი­ლი, კამა.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ კვე­რ­ც­ხი და რძე. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად, ყვე­ლი გა­ხ­ე­ხ­ეთ. ჩე­რი გა­ჭ­ე­რ­ით შუ­ა­ში.

თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ ან შე­წ­ვ­ით, მე­რე კი და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ. ცხელ ზე­თ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე მო­შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ პო­მ­ი­დ­ო­რი და რა­მ­დ­ე­ნ­ჯ­ე­რ­მე აუ­რ­ი­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ თე­ვ­ზი. ათ­ქ­ვ­ე­ფ­ილ კვერცხსა და რძეს ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და მო­ა­ს­ხ­ით კერძს. ერ­თ­ხ­ელ აუ­რ­ი­ეთ, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ყვე­ლი, ის­ევ აუ­რ­ი­ეთ და რომ შე­ი­წ­ვ­ე­ბა, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი