კულინარია

შემწვარი ღორის ხორცი სოუსით

№39

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 07.10, 2022 წელი

შემწვარი ღორის ხორცით
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი შემწვარი ღორის ხორცი სოუსით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 4 ნა­ჭ­ე­რი უძ­ვ­ლო ღო­რ­ის ხო­რ­ცი

🔸 1 კბი­ლი და­კ­ე­პ­ი­ლი ნი­ო­რი

🔸1 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი მცე­ნ­ა­რ­ე­უ­ლი ზე­თი.

სო­უ­ს­ი­ს­თ­ვ­ის:

🔸 მე­ო­თ­ხ­ე­დი ჭი­ქა სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ხო­რ­ც­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი

🔸 მე­ო­თ­ხ­ე­დი ჭი­ქა სო­ი­ის სო­უ­სი

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შა­ქ­ა­რი

🔸 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი მცე­ნ­ა­რ­ე­უ­ლი ზე­თი

🔸 მე­ო­თ­ხ­ე­დი ჩა­ის კო­ვ­ზი სქლად და­ფ­ქ­უ­ლი წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი სი­მ­ი­ნ­დ­ის ფქვი­ლი

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წყა­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ზი ზე­თი და შე­წ­ვ­ით ღო­რ­ის ხო­რ­ცი. ხო­რ­ცი გა­დ­მ­ო­ი­ღ­ეთ თე­ფ­შ­ზე, ტა­ფ­ა­ზე და­რ­ჩ­ე­ნ­ილ ზე­თ­ში კი მო­შ­უ­შ­ეთ ნი­ო­რი 1 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. თა­ს­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ხო­რ­ც­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, სო­ი­ის სო­უ­სი, ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შა­ქ­ა­რი, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი მცე­ნ­ა­რ­ე­უ­ლი ზე­თი, წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა და ურ­ი­ეთ შა­ქ­რ­ის გა­დ­ნ­ო­ბ­ა­მ­დე. ხო­რ­ცი ხე­ლ­ა­ხ­ლა და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე, ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ს­ხ­ით სო­ი­ის სო­უ­ს­ის ნა­ზ­ა­ვი და ად­უ­ღ­ეთ თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი და­ბ­ალ ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 30–35 წუ­თ­ით, სა­ნ­ამ ხო­რ­ცი არ და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა. ხო­რ­ცი გა­დ­მ­ო­ი­ღ­ეთ თე­ფ­შ­ზე. ცა­ლ­კე კი კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ სი­მ­ი­ნ­დ­ის ფქვი­ლი და წყა­ლი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ტა­ფ­ა­ში სო­უ­სს და ად­უ­ღ­ეთ გა­ს­ქ­ე­ლ­ე­ბ­ა­მ­დე, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით 5 წუ­თ­ით. შე­მ­დ­ეგ კი მო­ა­ს­ხ­ით ხორცს.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

29 აპრილი - 5 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი