კულინარია

გულიაში ღორის ხორცისგან

№21

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 30.05, 2022 წელი

გულიაში ღორის ხორცით
დაკოპირებულია

გემრიელი გულიაშის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 600 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი

🔸 150 გრა­მი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 150 გრა­მი ხა­ხ­ვი, 150 გრა­მი სტა­ფ­ი­ლო

🔸 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი (10 გრა­მი) ტკბი­ლი წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი

🔸 700 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი

🔸 70 გრა­მი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა კა­მა, მარილი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ხა­ხ­ვი, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და კა­მა და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად, ხო­რ­ცი – კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ღრმა ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით ზე­თი და მო­შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვი და სტა­ფ­ი­ლო. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხო­რ­ცი, ტომატ-პასტა და ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ მო­შ­უ­შ­ვა. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ერ­თი სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ, და­ა­ს­ხ­ით წყა­ლი და მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ კა­მა, ტკბი­ლი წი­წ­ა­კა, მა­რ­ი­ლი და მზა­დ­აა.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №20

13-19 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი