კულინარია

ორაგული მდოგვით

№31

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 11.08

ორაგული მდოგვით
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი ორაგული მდოგვით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 4 ნა­ჭ­ე­რი ორ­ა­გ­უ­ლ­ის ფი­ლე

🔸 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი

🔸 2 ცა­ლი ლი­მ­ო­ნი

🔸 1 კო­ნა კა­მა

🔸 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, 150 გრა­მი მდო­გ­ვი

🔸 მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ჩა­ხ­ე­ხ­ეთ მდო­გ­ვ­ში 4 კბი­ლი ნი­ო­რი და ლი­მ­ო­ნ­ის ცე­დ­რა. ჩა­ა­წ­უ­რ­ეთ ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა და ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი. კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ და წა­უ­ს­ვ­ით სა­ც­ხ­ობ ქა­ღ­ა­ლ­დ­ზე მო­თ­ა­ვ­ს­ე­ბ­ულ ორ­ა­გ­უ­ლ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს. და­უ­დ­ეთ ირ­გ­ვ­ლ­ივ ლი­მ­ო­ნ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში 250 გრა­დ­უ­ს­ზე 10 წუ­თ­ით.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №38

19-25 სექტემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

მიხეილ ცაგარელი

კვირის პროგნოზი 19 – 25 სექტემბერი