კულინარია

ქათმის სალათა ბრინჯით და სიმინდის მარცვლებით

№26

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 07.07, 2022 წელი

ქათმის სალათა
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი ქათმის სალათა ბრინჯით და სიმინდის მარცვლებით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:

🔸 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე

🔸 2 ცა­ლი წი­თ­ე­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 2 ცა­ლი მწვა­ნე ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 1 ქი­ლა მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი სი­მ­ი­ნ­დ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი

🔸 100 გრა­მი გრძე­ლი ბრი­ნ­ჯი

🔸 1 შე­კ­ვ­რა მა­ი­ო­ნ­ე­ზი

🔸 1 კო­ნა ქი­ნ­ძი, 1 კო­ნა კა­მა, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ფი­ლე მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ, და­ა­ნ­ა­წ­ე­ვ­რ­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა. და­ა­მ­ა­ტ­ეთ სი­მ­ი­ნ­დი, მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ბრი­ნ­ჯი, მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, და­ჭ­რ­ი­ლი ქი­ნ­ძი, კა­მა, წი­წ­ა­კა და მა­რ­ი­ლი კი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

29 აპრილი - 5 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი