კულინარია

ქათმის კატლეტები არაჟნის სოუსით

№23

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 16.06, 2022 წელი

ქათმის კატლეტები
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ ქათმის კატლეტები არაჟნის სოუსით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 500 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფა­რ­ში

🔸 100 გრა­მი თე­თ­რი პუ­რი

🔸 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე

🔸 2 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი

🔸 1 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა

🔸 მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, პა­პ­რ­ი­კა და ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი - გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზეთი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

გა­ა­ტ­ა­რ­ეთ ხო­რ­ც­ს­ა­კ­ე­პ­ში ან და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ ხა­ხ­ვი და რძე­ში და­მ­ბ­ა­ლი, შე­მ­დ­ეგ კი გა­წ­უ­რ­უ­ლი პუ­რი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ქა­თ­მ­ის ფარშს, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი, პი­ლ­პ­ი­ლი და პა­პ­რ­ი­კა და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ.

წა­უ­ს­ვ­ით ღუ­მ­ე­ლ­ის სა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ას ზე­თი, და­ი­ს­ვ­ე­ლ­ეთ ხე­ლ­ე­ბი ცივ წყა­ლ­ში და გა­ა­კ­ე­თ­ეთ ფა­რ­შ­ი­ს­გ­ან კა­ტ­ლ­ე­ტ­ე­ბი. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ ფი­რ­ფ­ი­ტ­ა­ზე. შე­წ­ვ­ით 180 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ხ­უ­რ­ე­ბ­ულ ღუ­მ­ე­ლ­ში 20 წუ­თ­ის და­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: არ­ა­ჟ­ა­ნ­ში აუ­რ­ი­ეთ ტო­­მ­ატ-პა­ს­ტა, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, პა­პ­რ­ი­კა და მა­რ­ი­ლი. თუ სო­უ­სი ძა­ლ­ი­ან სქე­ლი გა­მ­ო­ვ­ი­და, შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ცო­ტა წყა­ლი და­ა­მ­ა­ტ­ოთ. მო­ა­ს­ხ­ით კა­ტ­ლ­ე­ტ­ე­ბს და შე­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში კი­დ­ევ 20-25 წუ­თი.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

29 აპრილი - 5 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი