კულინარია

ჩაშუშული ღორის ხორცი ბოსტნეულითა და სოკოთი

№22

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 11.06, 2021 წელი

ღორის ხორცის ჩაშუშული
დაკოპირებულია

გემრიელი რეცეპტები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 400 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი, 200 გრა­მი სოკო, 100 გრა­მი სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა ფე­რ­ის ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 100 გრა­მი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზეთი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღო­რ­ის ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით წვრილ კუ­ბ­ე­ბ­ად. გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე ცო­ტა ზე­თი და და­ბ­რ­ა­წ­ეთ ხო­რ­ცი, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

სა­ნ­ამ ხო­რ­ცი იწ­ვ­ე­ბა, და­ჭ­ე­რ­ით ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი: პა­მ­ი­დ­ო­რი – კუ­ბ­ე­ბ­ად, წი­წ­ა­კა – ჩხი­რ­ე­ბ­ად, სო­კო კი – მო­მ­ს­ხ­ვ­ი­ლო ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად. ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ ხო­რ­ც­თ­ან ტა­ფ­ა­ში, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ და შუ­შ­ეთ 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ ნა­ღ­ე­ბი და მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლი, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და ცეცხლს და­უ­წ­ი­ეთ. და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 15-20 წუ­თ­ში კე­რ­ძი მზად იქ­ნ­ე­ბა.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

29 აპრილი - 5 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი