კულინარია

ბარდის წვნიანი პიტნით

№21

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 05.06, 2021 წელი

ბარდის წვნიანი პიტნით
დაკოპირებულია

გემრიელი რეცეპტები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 300 გრა­მი ბა­რ­და, 1 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, თითო კო­ნა პი­ტ­ნა და ქი­ნ­ძი, მარილი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზეთი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბა­რ­და გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ, გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და სა­წ­უ­რ­ზე გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ. და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი წვრი­ლ­ად, კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი კი – კუ­ბ­ე­ბ­ად. ხა­ხ­ვი მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში, და­ა­ყ­ა­რ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და გა­დ­ა­წ­უ­რ­უ­ლი ბა­რ­და, გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ შუ­შ­ვა, თან ურ­ი­ეთ. შე­მ­დ­ეგ, და­ა­ს­ხ­ით ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე მი­ს­უ­ლი წყა­ლი, ქვაბს თა­ვ­ზე და­ა­ხ­უ­რ­ეთ და სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე ხა­რ­შ­ეთ ბა­რ­დ­ის სრულ მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ა­მ­დე. წვნი­ა­ნი გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ბლე­ნ­დ­ე­რ­ში და ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ. უნ­და მი­ი­ღ­ოთ ერ­თ­გ­ვ­ა­რ­ო­ვ­ა­ნი, ბლა­ნ­ტი კრემ-სუ­პი. თუ კე­რ­ძი ძა­ლ­ი­ან სქე­ლ­ია, შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ და­უ­მ­ა­ტ­ოთ ად­უ­ღ­ე­ბ­უ­ლი წყა­ლი და გა­ა­თ­ხ­ე­ლ­ოთ. ბო­ლ­ოს, და­ვ­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პილპილი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ქი­ნ­ძი და პი­ტ­ნა.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

5-11 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა