კულინარია

წვნიანი კორეულად

№32

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 18.08, 2021 წელი

წვნიანი კორეულად
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი წვნიანი კორეულად.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 300 გრა­მი ძრო­ხ­ის ხო­რ­ცი

🔸 150-200 გრა­მი ქა­მა სო­კო

🔸 1 სტა­ფ­ი­ლო, 1 თა­ვი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი, ნი­ა­ხ­უ­რ­ის ძი­რ­ე­ბი, 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, 6 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 1 კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, ცო­ტა ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი

🔸 ცოტა ბრინჯის ლაფშა, ცო­ტა წი­წ­ა­კა, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, 1 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, მა­რ­ი­ლი, ზე­თი.

მომზადების წესი 👩‍🍳

ძრო­ხ­ის ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით და მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. ხა­რ­შ­ვ­ი­ს­ას ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ა­ხ­უ­რი, და­ჭ­რ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, ნი­ო­რი და წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი. ბუ­ლ­ი­ო­ნი რომ გა­მ­ჭ­ვ­ი­რ­ვ­ა­ლე გა­მ­ო­ვ­ი­დ­ეს, ხა­რ­შ­ვ­ი­ს­ას ქა­ფი მო­ა­შ­ო­რ­ეთ. სა­ნ­ამ ხო­რ­ცი მო­მ­ზ­ა­დ­დ­ე­ბა, ცა­ლ­კე ტა­ფ­ა­ზე მსხვი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ან მო­მ­ც­რო ზო­მ­ის სო­კო მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, სო­ი­ის სო­უ­სი. ხო­რ­ცი რომ მო­ი­ხ­ა­რ­შ­ე­ბა, ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ი­დ­ან მთლი­ა­ნ­ად ამ­ო­ი­ღ­ეთ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი. წვნი­ა­ნს ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ მო­შ­უ­შ­უ­ლი სო­კო, ლიმონის წვენი, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, მა­რ­ი­ლი, ცო­ტა ბრი­ნ­ჯ­ის ლაფშა, მა­რ­ი­ლი, ბო­ლ­ოს კი – პი­ლ­პ­ი­ლი და ტკბი­ლი წი­წ­ა­კა.

მი­რ­თ­მ­ე­ვ­ის წინ მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

5-11 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა