კულინარია

თევზისა და ყველის ბურთულები

№7

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 20.02

თევზისა და ყველის
ბურთულები
დაკოპირებულია

თევზის გემრიელი კერძის რეცეპტი „თბილისელებისგან“ 👇

საჭირო ინგრედიენტები:

🔸 2 ცალი კარტოფილი

🔸 230 გრამი თევზის ღვიძლის კონსერვი

🔸 2 კვერცხი, 50 გრამი ჰოლანდიური ყველი

🔸 1 კონა ოხრახუში

🔸 3 სადილის კოვზი ქუნჯუთი

🔸 2 სადილის კოვზი სოიის სოუსი.

მომზადების წესი 👩‍🍳

კარტოფილი კარგად გარეცხეთ, მოხარშეთ კანიანად, შემდეგ გაასუფთავეთ და გახეხეთ. მოასხით თევზის ღვიძლი, აურიეთ ჩანგლით, დაუმატეთ გახეხილი ყველი, შემდეგ მოხარშული და დაფხვნილი კვერცხი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და აურიეთ. მოასხით სოიის სოუსი და კარგად აურიეთ. გააკეთეთ ამ მასისგან ბურთულები, ამოგანგლეთ ქუნჯუთში და კერძი მზადაა მზადაა.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №30

22-28 ივლისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

მირზა რეზა

თბილისელი კონსული