კულინარია
თევზის ფილე არაჟნითა და ბოსტნეულით
№39
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 30.09
თევზის გემრიელი კერძის რეცეპტი "თბილისელებისგან"👇
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸 700 გრამი თევზის ფილე
🔸 200 მილილიტრი წყალი
🔸 1 ცალი დაფნის ფოთოლი
🔸 1 ცალი სტაფილო
🔸 1 თავი ხახვი
🔸 200 გრამი არაჟანი
🔸 ზეთი, მარილი, შავი პილპილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი 👩🍳
ხახვი დაჭერით ძალიან პატარა კუბიკებად, სტაფილო გახეხეთ. ზეთში მოშუშეთ ხახვი და სტაფილო. თევზის ფილე დაჭერით ულუფებად, დაალაგეთ მოშუშულ ბოსტნეულს ზემოდან, მოაყარეთ ცოტა მარილი, პილპილი, ფრთხილად დაასხით წყალი, შემდეგ – არაჟანი, ჩააგდეთ მასში დაფნის ფოთოლი, დააფარეთ თავსახური და ძალიან დაბალ ცეცხლზე 20 წუთის განმავლობაში მოამზადეთ.
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან