კულინარია

თევზი ნიგვზის სოუსში

№14

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 14.04, 2022 წელი

თევზი ნიგვზის სოუსში
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ თევზი ნიგვზის სოუსში.

 

 

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 800 გრა­მი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე

🔸 200 გრა­მი ნი­გ­ო­ზი

🔸 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 კო­ნა ქი­ნძი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი - გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით

🔸 ბრი­წ­ე­უ­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი - მო­ს­ა­რ­თ­ა­ვ­ად, ზეთი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ნი­გ­ო­ზი და ნი­ო­რი ხო­რ­ც­ს­ა­კ­ე­პ­ში გა­ა­ტ­ა­რ­ეთ და და­ა­ს­ხ­ით გა­დ­ა­დ­უ­ღ­ე­ბ­უ­ლი წყა­ლი, თან ურ­ი­ეთ. უნ­და მი­ი­ღ­ოთ სა­შ­უ­ა­ლო სი­ს­ქ­ის მა­სა. და­ა­მ­ა­ტ­ეთ სუ­ნ­ე­ლ­ი და და­ჭ­რ­ი­ლი ქი­ნ­ძი.

თე­ვ­ზ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი შე­წ­ვ­ით ტა­ფ­ა­ზე, ზე­თ­ში და გა­დ­მ­ო­ი­ღ­ეთ ქა­ღ­ა­ლ­დ­ის ხე­ლ­ს­ა­ხ­ო­ც­ზე, რომ ზე­დ­მ­ე­ტი ცხი­მი შე­ა­შ­რ­ეს. შე­მ­დ­ეგ ჩა­ა­ლ­ა­გ­ეთ ღრმა ჭუ­რ­ჭ­ე­ლ­ში და და­ა­ს­ხ­ით ნი­გ­ვ­ზ­ის სო­უ­სი. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში 20-30 წუ­თი, რა­თა გე­მო კა­რ­გ­ად გა­უ­ჯ­დ­ეს. მზა კე­რ­ძი ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბ­ით მო­რ­თ­ეთ.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №32

11-17 ივლისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა