კულინარია

თევზი კარტოფილის ქურქში

№30

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 04.08

თევზი კარტოფილის ქურქში
დაკოპირებულია

თევზის მოყვარულებს „თბილისელები“ უგემრიელეს რეცეპტს გიზიარებთ:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 6 ნა­ჭ­ე­რი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე

🔸 8 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი

🔸 70 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი

🔸 2 კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლა

🔸 6 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, შავი პილპილი, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ზე­თი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:

ერთ ფი­ა­ლ­ა­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფქვი­ლი და მა­რ­ი­ლი. აუ­რ­ი­ეთ. მე­ო­რე ფი­ა­ლ­ა­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, ყვე­ლი, კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლა და ცო­ტა შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე ჯერ ამ­ო­გ­ა­ნ­გ­ლ­ეთ ფქვი­ლ­ში. შე­მ­დ­ეგ გა­ხ­ე­ხ­ილ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ში და შე­წ­ვ­ით ცხელ, ზე­თ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე, ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან. ძა­ლ­ი­ან ძლი­ე­რი ცე­ც­ხ­ლი სა­ჭ­ი­რო არ არ­ის.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №37

13 -19 სექტემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

ნუგზარ კვაშალი

რატომ ვერ გაიხსნა 49 წლის განმავლობაში ნუგზარ კვაშ...