კულინარია

თე­ვ­ზ­ის ღვე­ზ­ე­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ით

№9

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 12.03, 2021 წელი

თევზის ღვეზელი
დაკოპირებულია

თევზის გემრიელი კერძი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე, 3 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 2 კვე­რ­ც­ხი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 300 გრა­მი ნა­ღ­ე­ბი, 100 გრა­მი გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზეითუნის ზეთი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: თე­ვ­ზი და­ჭ­ე­რ­ით ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და კვე­რ­ც­ხი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. სტა­ფ­ი­ლო გა­ხ­ე­ხ­ეთ, ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით და ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თ­ში ერ­თ­ად მო­შ­უ­შ­ეთ. და­ა­ს­ხ­ით ნა­ღ­ე­ბი, და­ა­მ­ა­ტ­ეთ ყვე­ლი, მო­უ­რ­ი­ეთ და გა­დ­მ­ო­ი­ღ­ეთ ქუ­რ­ი­დ­ან. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და­ჭ­ყ­ლ­ი­ტ­ეთ, კვე­რ­ც­ხი კი და­ჭ­ე­რ­ით. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ ცხი­მ­წ­ა­ს­მ­ულ ფო­რ­მ­ა­ზე ფე­ნ­ე­ბ­ად ჯერ თე­ვ­ზი, შე­მ­დ­ეგ – ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, კვე­რ­ც­ხი, ნა­ღ­ე­ბ­ის სო­უ­სი, ზე­მ­ო­დ­ან კი – კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი. ფე­ნ­ე­ბს მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი თქვე­ნი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით და­ა­მ­ა­ტ­ეთ. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში, 200 გრა­დ­უ­ს­ზე, და­ა­ხ­ლ­ო­­ე­ბ­ით, 40 წუ­თი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

29 აპრილი - 5 მაისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი