კულინარია

სოკო ბულგარული წიწაკით

№41

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 22.10

სოკო ბულგარული წიწაკით
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი სოკო ბულგარული წიწაკით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:

🔸 200 გრა­მი და­ჭ­რ­ი­ლი სო­კო

🔸 7 კბი­ლი ნი­ო­რი

🔸 1 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი

🔸 1 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი

🔸 7 ცა­ლი წი­თ­ე­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა

🔸 2 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი

🔸 1 თა­ვი და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, 1 კო­ნა ქი­ნ­ძი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი და შა­ქ­ა­რი. გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ტა­ფა, და­ა­ს­ხ­ით ცხი­მი და მო­შ­უ­შ­ეთ და­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ე­ბ­უ­ლი მა­სა 3-4 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხა­ხ­ვი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ცე­ც­ხ­ლ­ზე რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე წუ­თი. ამ­ის შე­მ­დ­ეგ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­კო და კა­რ­გ­ად მო­შ­უ­შ­ეთ. ბო­ლ­ოს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი და და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №48

29 ნოემბერი- 5 დეკემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

ნოდიკო ტატიშვილი

როგორ გადაურჩა ნოდიკო ტატიშვილი პარიზში დაპატიმრებ...