კულინარია

შემწვარი ბანანი ნაყინით, დარიჩინითა და ნიგვზით

№38

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 02.10, 2022 წელი

შემწვარი ბანანი ნიგვზით
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ შემწვარი ბანანი ნაყინით, დარიჩინითა და ნიგვზით. 

 

 

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 50 გრა­მი კა­რ­ა­ქი

🔸 ორი მე­ს­ა­მ­ე­დი ჭი­ქა ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შა­ქ­ა­რი

🔸 50 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რო­მი

🔸 1,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი ვა­ნ­ი­ლ­ის ექ­ს­ტ­რ­ა­ქ­ტი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­უ­ლი და­რ­ი­ჩ­ი­ნი

🔸 3 ბა­ნ­ა­ნი

🔸 მე­ო­თ­ხ­ე­დი ჭი­ქა და­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ე­ბ­უ­ლი ნი­გ­ო­ზი

🔸 250 გრა­მი ვა­ნ­ი­ლ­ის ნა­ყ­ი­ნი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ბა­ნ­ა­ნ­ე­ბს მო­ა­ც­ი­ლ­ეთ კა­ნი, გა­ჭ­ე­რ­ით სი­გ­რ­ძ­ე­ზე და შე­მ­დ­ეგ სი­გ­ა­ნ­ე­ზე, შუ­ა­ში. ტა­ფა და­დ­გ­ით სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე და გა­ა­დ­ნ­ეთ კა­რ­ა­ქი. შე­უ­რ­ი­ეთ ყა­ვ­ი­ს­ფ­ე­რი შა­ქ­ა­რი, მო­ა­ს­ხ­ით რო­მი და ვა­ნ­ი­ლ­ის ექ­ს­ტ­რ­ა­ქ­ტი. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­რ­ი­ჩ­ი­ნი და მო­უ­რ­ი­ეთ. და­ე­ლ­ო­დ­ეთ, სა­ნ­ამ მა­სა ბუ­შ­ტ­ე­ბს არ გა­ი­კ­ე­თ­ე­ბს. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ბა­ნ­ა­ნ­ე­ბი ტა­ფ­ა­ში და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ნი­გ­ო­ზი. აც­ხ­ვ­ეთ ყველა მხრი­დ­ან 1-2 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. გა­დ­ა­ა­ნ­ა­წ­ი­ლ­ეთ ნა­ყ­ი­ნი ფი­ა­ლ­ე­ბ­ში, ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი ბა­ნ­ა­ნი და მო­ა­ს­ხ­ით ტა­ფ­ა­ში და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი სო­უ­სი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №18

5-11 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა