კულინარია

სალათა „ცეზარი“

№37

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 20.09, 2021 წელი

სალათა ცეზარი
დაკოპირებულია

უგემრიელესი ცეზარის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 3 ცა­ლი მა­რ­თ­კ­უ­თ­ხ­ე­დ­ის ფო­რ­მ­ის „ხლე­ბ­ცი“

🔸 3 ნა­ჭ­ე­რი ბე­კ­ო­ნი

🔸 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 5 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი „ჩე­რი“

🔸 30 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი

🔸 3 ცა­ლი მწვა­ნე სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ო­ლი, ცო­ტა წი­წ­ა­კა ჩი­ლი

🔸 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი და ცო­ტა არ­ა­ჟ­ა­ნი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ბე­კ­ო­ნი შე­წ­ვ­ით მშრალ, ცხელ ტა­ფ­ა­ზე. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ ქა­ღ­ა­ლ­დ­ის ხე­ლ­ს­ა­ხ­ო­ც­ზე. ნი­ო­რი გა­ს­რ­ი­ს­ეთ. ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მდო­გ­ვი და ცო­ტა არ­ა­ჟ­ა­ნი. პო­მ­ი­დ­ო­რი გა­ჭ­ე­რ­ით შუ­ა­ში. ყვე­ლი და­ჭ­ე­რ­ით წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად. სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი მსხვი­ლ­ად და­ფ­ლ­ი­თ­ეთ. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ დიდ ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ჩი­ლი და პო­მ­ი­დ­ო­რი. მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი. შე­მ­დ­ეგ მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ნ­ა­წ­ე­ვ­რ­ე­ბ­უ­ლი ბე­კ­ო­ნი და და­მ­ტ­ვ­რ­ე­უ­ლი „ხლე­ბ­ცი“. მო­ა­ს­ხ­ით ის­ევ სო­უ­სი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ყვე­ლი და მზად არ­ის.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №26

30 ივნისი – 6 ივლისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა