საქონლის ხორცი სოუსში
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 19.11, 2021 წელი
საქონლის ხორცის გემრიელი რეცეპტი „თბილისელებისგან" 👇
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸 1 კილოგრამი საქონლის ხორცი
🔸 200 გრამი მაგარი სახეობის გახეხილი ყველი, 150 მილილიტრი ნაღები,
🔸 2 სუფრის კოვზი სოიის სოუსი, 2 სუფრის კოვზი მდოგვი
🔸 1 კონა ქინძი, მარილი და პილპილი – გემოვნებით, ზეთი.
მომზადების წესი 👩🍳
დაჭერით საქონლის ხორცი პატარა ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, მოასხით სოიის სოუსი და შეწვით ზეთში, თან ურიეთ, სანამ არ დაიბრაწება.
სოუსისთვის: ნაღები დადგით დაბალ ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაუმატეთ გახეხილი ყველი. შემდეგ მდოგვი და კარგად აურიეთ.
შემწვარ ხორცს მოასხით სოუსი და მოშუშეთ თავდახურულ ტაფაში. ბოლოს მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და ნაზად ამოურიეთ.
გემრიელად მიირთვით!
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან