კულინარია

საქონლის ხორცი ქამა სოკოთი და ბულგარული წიწაკით

№9

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 06.03, 2023 წელი

საქონლის ხორცი ქამა
სოკოთი
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ საქონლის ხორცი ქამა სოკოთი და ბულგარული წიწაკით გემრიელად.

საჭირო ინგრედიენტები:

🔸 500 გრამი საქონლის რბილი ხორცი

🔸200 გრამი ქამა სოკო

🔸 2 თავი ხახვი, თითო-თითო ცალი წითელი და მწვანე ბულგარული წიწაკა

🔸 1 ცალი სტაფილო

🔸 2 სადილის კოვზი ტომატ-პასტა

🔸 1 კონა კამა

🔸 მარილი და პილპილი – გემოვნებით

🔸 ზეთი.

მომზადების წესი 👩‍🍳

დაჭერით ხორცი, მოხრაკეთ ზეთში შევარდისფრებამდე. დაუმატეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, აურიეთ და მოშუშეთ რამდენიმე წუთი. ჩაუმატეთ დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, სოკო, მსხვილად გახეხილი სტაფილო და ტომატ-პასტა, მარილი, პილპილი და შუშეთ 5 წუთი. დაასხით 300 მილილიტრი წყალი და დაბალ ცეცხლზე ხარშეთ ნახევარი საათის განმავლობაში. მზა კერძს მოაყარეთ დაჭრილი კამა.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №13

18-24 მარტი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი