კულინარია

მწვადი მაწვნის მარინადში

№26

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 08.07, 2021 წელი

მწვადი მაწვნის მარინადში
დაკოპირებულია

მწვადის მოყვარულებს „თბილისელები“ უგემრიელესი მარინადის რეცეპტს გიზიარებთ.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

✅ 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი

✅ 4 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი მა­წ­ო­ნი

✅ 1,5 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი

✅ 2 თა­ვი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი

✅ 4 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი

✅ პი­ლ­პ­ი­ლი და მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:

და­ჭ­რ­ილ ხორცს და­ა­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, ძმა­რი, პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი, მა­წ­ო­ნი და და­ფ­ნა. კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში ერ­თი ღა­მ­ით.

მა­წ­ო­ნი ხორცს და­ა­რ­ბ­ი­ლ­ე­ბს და უფ­რო წვნი­ა­ნ­სა და გე­მ­რ­ი­ე­ლს გა­ხ­დ­ის. და­მ­ა­რ­ი­ნ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი ხო­რ­ცი შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, შე­წ­ვ­ათ შა­მ­ფ­უ­რ­ზე წა­მ­ო­გ­ე­ბ­უ­ლი ან ტა­ფ­ა­ზე – ჩვე­უ­ლ­ე­ბ­რ­ი­ვ­ად.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №29

21- 26 ივლისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა