კულინარია

მაკარონის სალათა ლიმონით, ზეთისხილითა და თევზით

№15

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 24.04, 2021 წელი

მაკარონის სალათა
დაკოპირებულია

თევზის კერძები „თბილისელებისგან“:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 250 გრა­მი მა­კ­ა­რ­ო­ნი, 150 გრა­მი პო­მ­ი­დ­ო­რი ჩე­რი, 5 ცა­ლი სა­ლ­ა­თ­ის ფუ­რ­ც­ე­ლი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის ცე­დ­რა, 2 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 20 ცა­ლი უკ­უ­რ­კო, მწვა­ნე და შა­ვი ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი, 1 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 350 გრა­მი თა­ვ­ის წვე­ნ­ში და­კ­ო­ს­ნ­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი თე­ვ­ზი – თი­ნ­უ­სი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­კ­ა­რ­ო­ნი მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში, გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ და გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ჯა­მ­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ 1 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი და აუ­რ­ი­ეთ.

გა­ხ­ს­ე­ნ­ით თინუსის კო­ნ­ს­ე­რ­ვი, გა­დ­ა­ა­ს­ხ­ით წვე­ნი, თინუსი კი ჩა­ნ­გ­ლ­ით და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­კ­ა­რ­ო­ნს. გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით ნი­ო­რი და და­ჭ­ყ­ლ­ი­ტ­ეთ. პა­ტ­ა­რა ჭუ­რ­ჭ­ე­ლ­ში აუ­რ­ი­ეთ ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, ნი­ო­რი, ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი და ცე­დ­რა, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. მო­ა­ს­ხ­ით სა­ლ­ა­თას, აუ­რ­ი­ეთ და გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ სა­ლ­ა­თ­ის ფუ­რ­ც­ლ­ე­ბ­დ­ა­ფ­ე­ნ­ილ თე­ფ­შ­ზე. ბო­ლ­ოს, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი და პო­მ­ი­დ­ო­რი.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №22

2-8 ივნისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა