კულინარია

ყველიანი ბლინები

№35

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 10.09

ყველიანი ბლინი
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ ყველიანი ბლინების მომზადებას გასწავლით.👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:


🔸 250 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე

🔸 150 გრა­მი ფქვი­ლი

🔸 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი

🔸 3 კვე­რ­ც­ხი, 120 გრა­მი ყვე­ლი

🔸 1 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

რძე და კვე­რ­ც­ხი ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ, და­ა­მ­ა­ტ­ეთ ფქვი­ლი, შე­უ­რ­ი­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი და ზე­თი. მი­ღ­ე­ბ­უ­ლი ცო­მი გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე და მი­ი­რ­თ­ვ­ით არ­ა­ჟ­ა­ნ­თ­ან ერ­თ­ად.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №38

20-26 სექტემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

ვახტანგ ტატიშვილი

ვახტანგ ტატიშვილი: ჩემი თაობა უფრო ტრადიციების მიმ...