კულინარია

ხაჭოსა და არაჟნის დესერტი

№22

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 11.06

ხაჭოს და არაჟნის დესერტი
დაკოპირებულია

ხაჭოსა და არაჟნის დესერტის რეცეპტი „თბილისელებისგან“.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:


🔸 200 გრა­მი არ­ა­ჟ­ა­ნი

🔸 400 გრა­მი ხა­ჭო

🔸 3 კვე­რ­ც­ხი

🔸 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი

🔸 5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ნ­ა­ნ­ის ბუ­რ­ღ­უ­ლი

🔸 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ძმა­რ­ში გა­ხ­ს­ნ­ი­ლი სო­და

🔸 მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი და ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჭი­ქა ქი­შ­მ­ი­ში.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ჯა­მ­ში (მო­ი­ტ­ო­ვ­ეთ ცო­ტა ქი­შ­მ­ი­ში) და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ. და­ა­ს­ხ­ით მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი მა­სა ცხი­მ­წ­ა­ს­მ­ულ ფო­რ­მ­ა­ზე. აც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე, სა­ნ­ამ არ გა­ვ­ა­რ­დ­ი­ს­ფ­რ­დ­ე­ბა. და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი ქი­შ­მ­ი­ში დე­ს­ე­რ­ტს მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ა­მ­დე 2-3 წუ­თ­ით ადრე მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ზე­მ­ო­დ­ან.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №38

19-25 სექტემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

მიხეილ ცაგარელი

კვირის პროგნოზი 19 – 25 სექტემბერი