კულინარია

ქათმის სალათა ბოსტნეულით

№21

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 04.06, 2021 წელი

ქათმის სალათა ბოსტნეულით
დაკოპირებულია

გემრიელი რეცეპტები „თბილისელებისგან:

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 2 ნა­ჭ­ე­რი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 450 გრა­მი მა­კ­ა­რ­ო­ნი, 2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 1 კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, 250 გრა­მი ყვე­ლი მო­ც­ა­რ­ე­ლა, 250 გრა­მი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­კ­ა­რ­ო­ნი, გა­წ­უ­რ­ეთ და გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ ცი­ვი წყა­ლი. გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ თა­ს­ში, შე­უ­რ­ი­ეთ მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, ოთ­ხ­კ­უ­თ­ხ­ე­დ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე; გრძლად და­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი და გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და კა­რ­გ­ად ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №24

16–22 ივნისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა