კულინარია

კარტოფილის პიცა ხორცითა და ბოსტნეულით

№12

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 02.04, 2022 წელი

კარტოფილის პიცა
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ კარტოფილის პიცა ხორცითა და ბოსტნეულით.

საჭირო ინგრედიენტები:

🔸 4 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი

🔸 1 ცა­ლი ყა­ბ­ა­ყი, 300 გრა­მი შე­რ­ე­უ­ლი ფა­რ­ში

🔸 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე

🔸 4 კვე­რ­ც­ხი, 1 კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი

🔸 100 გრა­მი ყვე­ლი

🔸 მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და სუ­ნ­ე­ლ­ე­ბი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

გა­თ­ა­ლ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და და­ჭ­ე­რ­ით მრგვალ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. პო­მ­ი­დ­ო­რი და ყა­ბ­ა­ყი – წრე­ე­ბ­ად, ხა­ხ­ვი კი – ალ­ყა-ალ­ყა. ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ კვე­რ­ც­ხი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ რძე, გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი და ცო­ტა მა­რ­ი­ლი. სა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ას წა­უ­ს­ვ­ით ცხი­მი, და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, შე­მ­დ­ეგ – ფა­რ­ში, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და სუნელები. შე­მ­დ­ეგ ფე­ნ­ად გა­ა­ნ­ა­წ­ი­ლ­ეთ ყა­ბ­ა­ყი, შე­მ­დ­ეგ – პო­მ­ი­დ­ო­რი და მწვა­ნე ხა­ხ­ვი. ბო­ლ­ოს კი მო­ა­ს­ხ­ით კვე­რ­ც­ხ­ი­სა და რძის მა­სა. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე 50-55 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი