კულინარია

კარტოფილის მობრაწულა ლორით, კვერცხითა და ყველით

№24

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 25.06, 2022 წელი

კარტოფილის მობრაწულა
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ, კარტოფილის მობრაწულა ლორით, კვერცხითა და ყველით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 800 გრა­მი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი

🔸 50 გრა­მი ყვე­ლი

🔸 120 გრა­მი ლო­რი

🔸 4 კვე­რ­ც­ხი

🔸 3 თა­ვი ხა­ხ­ვი

🔸 250 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე

🔸 მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზეთი, ცოტა კარაქი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი და ლო­რი და მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 10 წუ­თ­ით. ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ კვე­რ­ც­ხი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ რძე, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და კა­რ­გ­ად აურიეთ. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და­ჭ­ე­რ­ით თხლად. სა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ას წა­უ­ს­ვ­ით კა­რ­ა­ქი. ერთ ფე­ნ­ად მო­ა­ლ­ა­გ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მო­შ­უ­შ­უ­ლი ხა­ხ­ვი და ლო­რი, შე­მ­დ­ეგ – ის­ევ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და ასე შე­მ­დ­ეგ. ბო­ლ­ოს მო­ა­ს­ხ­ით კვე­რ­ც­ხ­ი­სა და რძის მა­სა და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე 60 წუ­თ­ით. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი და შე­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში 10 წუ­თ­ით.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი