კულინარია

ყაბაყის სალათა მზესუმზირის მარცვლებით

№5

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 09.02, 2024 წელი

ყაბაყის სალათა
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები: 

🔸3 ცალი ყაბაყი

🔸 1 კონა მწვანე ხახვი

🔸 2 კბილი ნიორი

🔸 80 გრამი კეფირი

🔸 მზესუმზირის ზეთი

🔸 20 გრამი მზესუმზირის მარცვლები

🔸 მარილი და შავი პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი 👩‍🍳

ყაბაყი დაჭერით თხლად და მოწალეთ. შეურიეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, მოაყარეთ მარილი, მოასხით მზესუმზირის ზეთი და გააჩერეთ 20 წუთი. ცალკე ჯამში ერთმანეთს შეურიეთ კეფირი, ძალიან წვრილად დაჭრილი ნიორი, მარილი და პილპილი. ყაბაყს მოასხით დრესინგი და მოაყარეთ მოხალული მზესუმზირის გულები.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №26

30 ივნისი – 6 ივლისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა