კულინარია

ყაბაყის სალათა მზესუმზირის მარცვლებით

№5

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 09.02

ყაბაყის სალათა
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები: 

🔸3 ცალი ყაბაყი

🔸 1 კონა მწვანე ხახვი

🔸 2 კბილი ნიორი

🔸 80 გრამი კეფირი

🔸 მზესუმზირის ზეთი

🔸 20 გრამი მზესუმზირის მარცვლები

🔸 მარილი და შავი პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი 👩‍🍳

ყაბაყი დაჭერით თხლად და მოწალეთ. შეურიეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, მოაყარეთ მარილი, მოასხით მზესუმზირის ზეთი და გააჩერეთ 20 წუთი. ცალკე ჯამში ერთმანეთს შეურიეთ კეფირი, ძალიან წვრილად დაჭრილი ნიორი, მარილი და პილპილი. ყაბაყს მოასხით დრესინგი და მოაყარეთ მოხალული მზესუმზირის გულები.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №30

22-28 ივლისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

მირზა რეზა

თბილისელი კონსული