კულინარია

ყაბაყის მობრაწულა

№37

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 24.09, 2021 წელი

ყაბაყის მობრაწულა
დაკოპირებულია

უგემრიელესი ყაბაყის მობრაწულას რეცეპტი „თბილისელებისგან“. 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 3 კვე­რ­ც­ხი (1 მთლი­ა­ნი, 2-ის მხო­ლ­ოდ ცი­ლა)

🔸 1 ცა­ლი ყა­ბ­ა­ყი

🔸 2 ცა­ლი სო­ს­ი­სი

🔸 ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი

🔸 მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ყა­ბ­ა­ყი მრგვლად და­ჭ­ე­რ­ით, მწვა­ნე ხა­ხ­ვი – წვრი­ლ­ად, სო­ს­ი­სი – პა­ტ­ა­რა, მრგვალ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი ერ­თ­ად ზე­თ­ში მო­თ­უ­შ­ეთ. გა­თ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ 1 მთლი­ა­ნი კვე­რ­ც­ხი და 2 კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლა. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. კვე­რ­ც­ხ­ის მა­სა ყა­ბ­ა­ყ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს და­ა­ს­ხ­ით, ტა­ფ­ას თა­ვი და­ა­ხ­უ­რ­ეთ და 2-3 წუ­თ­ით და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე და­ტ­ო­ვ­ეთ.


გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი