ყაბაყის მობრაწულა
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 24.09, 2021 წელი
უგემრიელესი ყაბაყის მობრაწულას რეცეპტი „თბილისელებისგან“. 👇
საჭირო ინგრედიენტები:
🔸 3 კვერცხი (1 მთლიანი, 2-ის მხოლოდ ცილა)
🔸 1 ცალი ყაბაყი
🔸 2 ცალი სოსისი
🔸 ნახევარი კონა მწვანე ხახვი
🔸 მარილი და პილპილი – გემოვნებით, ზეთი – შესაწვავად.
მომზადების წესი 👩🍳
ყაბაყი მრგვლად დაჭერით, მწვანე ხახვი – წვრილად, სოსისი – პატარა, მრგვალ ნაჭრებად და ყველაფერი ერთად ზეთში მოთუშეთ. გათქვიფეთ 1 მთლიანი კვერცხი და 2 კვერცხის ცილა. დაუმატეთ მარილი და პილპილი. კვერცხის მასა ყაბაყის ნაჭრებს დაასხით, ტაფას თავი დაახურეთ და 2-3 წუთით დაბალ ცეცხლზე დატოვეთ.
გემრიელად მიირთვით!
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან