კულინარია

ყაბაყის ბლინები ყველით

№15

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 19.04, 2022 წელი

ყაბაყის ბლინები
დაკოპირებულია

„თბილისელები“ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ უგემრიელესი ყაბაყის ბლინები ყველით.

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:

🔸 150 გრა­მი ყა­ბ­ა­ყი

🔸 2 კვე­რ­ც­ხი

🔸 200 გრა­მი ყვე­ლი

🔸 მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი - გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

ყა­ბ­ა­ყი გა­ხ­ე­ხ­ეთ, და­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და ხუ­თი-ათი წუ­თი და­ა­ყ­ო­ვ­ნ­ეთ, რომ წვე­ნი გა­მ­ო­უ­შ­ვ­ას. კვერცხს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ პი­ლ­პ­ი­ლი და თქვი­ფ­ეთ. ყა­ბ­ა­ყი კა­რ­გ­ად გა­წ­უ­რ­ეთ, შე­უ­რ­ი­ეთ კვე­რ­ც­ხი და შე­წ­ვ­ით ბლი­ნ­ე­ბი ცხი­მ­წ­ა­ს­მ­ულ ტა­ფ­ა­ზე ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი და გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ რუ­ლ­ე­ტ­ი­ვ­ით.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი