კულინარია

კა­ტ­ლ­ე­ტი ყვე­ლ­ით

№6

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 16.02, 2021 წელი

კატლეტი ყველით
დაკოპირებულია

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 550 გრა­მი შე­რ­ე­უ­ლი ხო­რ­ც­ის ფარში, 100 გრა­მი ხა­ხ­ვი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით. 
ში­გ­თ­ა­ვ­სი: 5 კვე­რ­ც­ხი, 3 ფი­რ­ფ­ი­ტა მდნა­­­­­­რი ყვე­ლი. 
ას­ე­ვე და­გ­ჭ­ი­რ­დ­ე­ბ­ათ: ზე­თი და 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სა­ფ­ა­ნ­ე­ლი. 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ც­ში შე­უ­რ­ი­ეთ ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და აუ­რ­ი­ეთ ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად. კვე­რ­ც­ხი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ და გა­ა­ს­უ­ფ­თ­ა­ვ­ეთ.
ფა­რ­ში გა­ყ­ა­ვ­ით ხუთ ტოლ ნა­წ­ი­ლ­ად. ხე­ლ­ით გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ წრის ფო­რ­მ­ით. და­დ­ეთ ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ყვე­ლ­ის ფი­რ­ფ­ი­ტა. და­ა­დ­ეთ მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი კვე­რ­ც­ხი და ფა­რ­ში კა­რ­გ­ად შე­კ­ა­რ­ით. გა­მ­ო­ვა „მსუ­ქ­ა­ნი“ კა­ტ­ლ­ე­ტ­ე­ბი. ამ­ო­გ­ა­ნ­გ­ლ­ეთ საფანელში კა­რ­გ­ად და და­ბ­რ­ა­წ­ეთ ზე­თ­ში ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან, ძა­ლ­ი­ან ცხელ ტა­ფ­ა­ზე, მე­რე 5-7 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­ულ ტა­ფ­ა­ზე შე­წ­ვ­ით.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი