კულინარია

კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ი­სა და მწვა­ნე ბა­რ­დ­ის კა­ტ­ლ­ე­ტი (სამარხვო)

№12

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 31.03, 2021 წელი

სამარხვო კატლეტი
დაკოპირებულია

სამარხვო კატლეტი ,,თბილისელებისგან" 👇

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 50 გრა­მი მწვა­ნე ბა­რ­და, 4 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, მარილი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მწვა­ნე ბა­რ­და მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­იც. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით წვრი­ლ­ად და მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში. მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი ჩა­ნ­გ­ლ­ით კა­რ­გ­ად გა­ს­რ­ი­ს­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბა­რ­და და მო­შ­უ­შ­უ­ლი ხა­ხ­ვი. უყავით მარილიც. ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად ას­რ­ი­ს­ეთ. შე­მ­დ­ეგ ხე­ლ­ით აუ­რ­ი­ეთ. ამ მა­ს­ი­ს­გ­ან გა­ა­კ­ე­თ­ეთ კა­ტ­ლ­ე­ტ­ე­ბი. შე­მ­დ­ეგ ამ­ო­გ­ა­ნ­გ­ლ­ეთ ფქვი­ლ­ში და შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან. მი­ი­რ­თ­ვ­ით ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის სა­ლ­ა­თ­თ­ან ერ­თ­ად.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

15-21 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი