კულინარია

ისპანახისა და ყველის ღვეზელი

№7

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 25.02, 2022 წელი

ისპანახის ღვეზელი
დაკოპირებულია

ისპანახისა და ყველის ღვეზელის რეცეპტი ,,თბილისელებისგან" 👇

 

 

 

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:

🔸 1 ჭი­ქა კე­ფ­ი­რი, 1 კვე­რ­ც­ხი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი სა­ფ­უ­ა­რი

🔸 მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი, მწი­კ­ვი შა­ქ­ა­რი, ფქვი­ლი იმ­დ­ე­ნი, რომ ფა­ფ­უ­კი ცო­მი გა­მ­ო­ვ­ი­დ­ეს

🔸 1 კო­ნა ის­პ­ა­ნ­ა­ხი

🔸 300 გრა­მი იმ­ე­რ­უ­ლი ყვე­ლი, 200 გრა­მი სუ­ლ­გ­უ­ნი, ცო­ტა კა­რ­ა­ქი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი 👩‍🍳

კე­ფ­ი­რ­ი­თა და ფქვი­ლ­ით მო­ზ­ი­ლ­ეთ ფა­ფ­უ­კი ცო­მი, და­ა­მ­ა­ტ­ეთ მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი, შა­ქ­ა­რი, კვე­რ­ც­ხი, სა­ფ­უ­ა­რი და ნა­ზ­ად გა­დ­ა­უ­რ­ი­ეთ. და­ა­ყ­ო­ვ­ნ­ეთ, სა­ნ­ამ ამ­ო­ვა. ის­პ­ა­ნ­ა­ხი და­ჭ­ე­რ­ით, შე­უ­რ­ი­ეთ ყვე­ლი. სა­ც­ხ­ო­ბი ფი­რ­ფ­ი­ტა წი­ნ­ა­ს­წ­არ გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში. ცო­მ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ გუ­ლ­ს­ა­რ­თი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 250 გრა­დ­უ­ს­ზე. სა­ნ­ამ ბო­ლ­ო­მ­დე გა­მ­ო­ც­ხ­ვ­ე­ბა, ზე­მ­ო­დ­ან გა­დ­ა­უ­ს­ვ­ით კა­რ­ა­ქი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სუ­ლ­გ­უ­ნი და და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით, 3-5 წუ­თ­ით ის­ევ შე­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში.

გემრიელად მიირთვით!

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №52

23-29 დეკემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა