კულინარია

ისპანახისა და ყველის ღვეზელი

№44

ავტორი: ნინო კანდელაკი 12:00 10.11

ისპანახისა და ყველის
ღვეზელი
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები: 

🔸 150 გრამი გახეხილი სულგუნი

🔸 300 გრამი იმერული ყველი

🔸 2 შეკვრა ისპანახი

🔸 1 ჭიქა კეფირი

🔸 2 სადილის კოვზი ზეთი

🔸 1 ჩაის კოვზი საფუარი

🔸 მწიკვი შაქარი

🔸 ფქვილი, რასაც შეიზელს.

მომზადების წესი 👩‍🍳

ფქვილით, კეფირით, ზეთით, შაქრითა და საფუარით მოზილეთ ფაფუკი ცომი. დაასვენეთ ამოსვლამდე. ისპანახი დაჭერით, შეურიეთ იმერული ყველი. ცომი გააბრტყელეთ, მოათავსეთ გულსართი და გამოაცხვეთ ღუმელში 250 გრადუსზე 15-20 წუთის განმავლობაში. ზემოდან წაუსვით კარაქი, მოაყარეთ გახეხილი სულგუნი და 2 წუთით შეაბრუნეთ ღუმელში.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №48

27 ნოემბერი- 3 დეკემბერი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი