კულინარია

ინდაურის ხორცის რულეტი ბულგარული წიწაკითა და სოკოთი

№15

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 25.04

სომელიე
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები:

🔸 3 ნაჭერი ინდაურის ფილე

🔸 თითო-თითო ცალი წითელი

🔸 მწვანე და ყვითელი ბულგარული წიწაკა

🔸 8 ცალი ქამა სოკო

🔸 2 სადილს კოვზი არაჟანი

🔸 1 ჩაის კოვზი წითელი აჯიკა

🔸 მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი 👩‍🍳

ინდაურის ხორცის ნაჭრები დაბეგვეთ. არაჟანში აურიეთ წითელი აჯიკა და წაუსვით დაბეგვილი ხორცის ნაჭრებს. ზედ დააწყვეთ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი სოკო და წიწაკები, გაახვიეთ და შეკარით ხის ჩხირებით. რულეტს ზემოდან მოაყარეთ მარილი და შეწვით ცხიმში ყველა მხრიდან.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №16

21–27 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა