კულინარია
ინდაურის კატლეტები მწვანილით
№22
ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 09.06

ინგრედიენტები:
🔸 300 გრამი ინდაურის ფარში
🔸 1 კვერცხი (ქათმის)
🔸 1 კბილი ნიორი
🔸 1 სადილის კოვზი სუნელები (დაფქვილი ნიორი, ქინძი, პაპრიკა, ხახვი, შავი პილპილი)
🔸 ოხრახუში, მარილი – გემოვნებით
🔸 საფანელი,
🔸 ზეთი – შესაწვავად.
მომზადების წესი 👩🍳
მოამზადეთ ყველა ინგრედიენტი. ფარშში ჩაამატეთ კვერცხი, მარილი, დაქუცმაცებული ოხრახუში, ნიორი და სუნელები, 1-1,5 სადილის კოვზი საფანელი და კარგად აურიეთ. ფარში გაყავით 6 თანაბარ ნაწილად, ისე, რომ თითოეული დაახლოებით, 65-70 გრამი გამოვიდეს. დაისველეთ ხელები წყალში და მიეცით კატლეტების ფორმა. ამოგანგლეთ საფანელში. შეწვით ზეთში საშუალო ცეცხლზე, თითო მხარე 2–3 წუთი.
მიირთვით ცხელი, სალათასთან ერთად.
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან