კულინარია

გოგრა მაწვნისა და არაჟნის სოუსით

№13

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 14.04

გოგრა
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები: 

🔸 1 პატარა გოგრა

🔸 ნახევარი ჭიქა არაჟანი

🔸 ნახევარი ქიქა მაწონი

🔸 2 კბილი ნიორი

🔸 ნახევარი კონა ოხრახუში

🔸 ნახევარი ჭიქა ბროწეულის მარცვალი

🔸 მარილი და წიწაკა – გემოვნებით, ზეთი.

მომზადების წესი 👩‍🍳

გოგრა დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა, მოასხით ზეთი და შეწვით ღუმელში, 180-200 გრადუსზე. ნიორი დაჭყლიტეთ, ოხრახუში წვრილად დაკეპეთ. მაწონი და არაჟანი აურიეთ და დაუმატეთ ნიორი, ოხრახუში და მწიკვი მარილი. შემწვარ გოგრას მოასხით არაჟნისა და მაწვნის საწებელი და მოაყარეთ ბროწეულის მარცვლები.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №17

22-28 აპრილი

კვირის ყველაზე კითხვადი

კვირის ასტროლოგიური
პროგნოზი

კვირის დღეების ასტროპროგნოზი