კულინარია

ღვეზელი ლავაშითა და ლორით

№23

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 17.06

ძეხვი ლავაშში
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები:

🔸 60 გრამი ლორი

🔸 35 გრამი ძეხვი, (გამოყვანილი და უცხიმო)

🔸 1 ცალი ლავაში

🔸 120 გრამი მოცარელა

🔸 4 სადილის კოვზი ნაღები

🔸 2 სადილის კოვზი არაჟანი

🔸 1 კვერცხი

🔸 მწვანილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი 👩‍🍳

ლავაში დააქუცმაცეთ, მოათავსეთ თასში, მოასხით ნაღები, შემდეგ – არაჟანი, ათქვეფილი კვერცხი და აურიეთ ძალიან კარგად. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, გახეხილი მოცარელა და ისევ აურიეთ. ძალიან წვრილად დაჭერით ლორი და ძეხვი, ესეც მოაყარეთ თასში მოთავსებულ მასას. გადაიტანეთ ფორმაში (ზომით 17/22 სანტიმეტრის დიამეტრით) და გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 15-18 წუთის განმავლობაში.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №24

16–22 ივნისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა