კულინარია

ღორის ნეკნები ატმითა და ალკოჰოლით

№32

ავტორი: „თბილისელები“ 12:00 23.08

ღორის ნეკნები
დაკოპირებულია

საჭირო ინგრედიენტები: 

🔸2 ნაჭერი ღორის ნეკნის ხორცი

🔸 4 კბილი ნიორი

🔸 3 ღერი როზმარინი

🔸 2 მოზრდილი ატამი

🔸 3 სადილის კოვზი ზეითუნის ზეთი

🔸 1 სადილის კოვზი არაყი

🔸 მარილი და პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი 👩‍🍳

მომზადებამდე 2 საათით ადრე ღორის ხორცს წაუსვით ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. ტაფა გააცხელეთ და ხორცის ნაჭრები ორივე მხრიდან შეწვით. შემდეგ გადმოიღეთ თეფშზე, დარჩენილ ცხიმში კი მოათავსეთ დაჭრილი ნიორი და შუშეთ 1 წუთი, დაუმატეთ როზმარინი, დაჭრილი ატამი და ერთად მოშუშეთ. თუ ზეთი დააკლდა, დაუმატეთ. ატმები რომ შეიწვება, ტაფაში ჩააბრუნეთ ხორცი, დაასხით არაყი და მოშუშეთ 1 წუთის განმავლობაში. კერძი სუფრაზე სალათასთან ერთად მიიტანეთ.

სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ახალი ნომერი - №32

11-17 ივლისი

კვირის ყველაზე კითხვადი

საინტერესო ფაქტები

ეს საინტერესოა